Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Rookgaskanaal Kominflex

Attack Benelux biedt meerdere opties aan voor uw rookgaskanaal. Om uw installatie optimaal te laten werken is een goed en passend rookgaskanaal van groot belang. De juiste schoorsteentrek (23Pa) en een goede verwerking van afvalstoffen zorgen voor een nog beter rendement van uw ketel. Voor de optimale werking van uw ketel is in veel gevallen minimaal 5 meter rookgaskanaal benodigd om de juiste schoorsteentrek te realiseren. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw type ketel en woonsituatie. Voor het perfecte resultaat raden wij aan om in overleg met een dealer uw rookgaskanaal te bestellen.

Wij hebben meerdere maten rookgaskanaal beschikbaar. Onze rookgaskanalen zijn in o.a. de volgende maten beschikbaar:

 • 150ø – 210ø
 • 180ø – 240ø
 • 200ø – 260ø

Voor een afwijkende maat kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Onze rookgaskanalen zijn van dubbelwandig roestvrij staal en goed geïsoleerd. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld ook te gebruiken in een schuur of met een dak doorvoer. De rookgaskanalen voldoen aan de Europese normen. De hoogwaardige kwaliteit wordt dan ook onderstreept door het EN ISO 9001 certificaat.

Kijk hieronder voor ons aanbod rookgaskanalen. Heeft u eerst meer informatie nodig of wilt u meer weten over de technische specificaties van onze rookgaskanalen? Dan kunt u deze teruglezen in de brochure.

2 resultaten
Loading...

GEBRUIK

Geïsoleerde SLIM schoorstenen zijn onafhankelijke schoorsteensystemen. Ze zijn gemaakt van zuurbestendig staal en voeren rook af van verwarmingsapparaten die onder negatieve druk werken. Ze bevatten een 30 mm dikke isolatie die installatie buiten het gebouw mogelijk maakt.

Opmerking: De beschermfolie moet worden verwijderd bij het installeren van schoorsteensystemen.

SLIM GEÏSOLEERDE SCHOORSTENEN

Gebruikmakend van de jarenlange ervaring en de veranderingen op de markt voor verwarmingsinstallaties, is een systeem van geïsoleerde schoorstenen ontwikkeld met een verminderde dikte van vaste isolatie, uniforme kwaliteiten van intern en extern materiaal (1.4301/304) en dikte (0,5 mm) van de gebruikte materialen. Het is een propositie die voldoet aan de huidige marktvraag: een veilige en duurzame schoorsteen tegen een aantrekkelijke prijs. Het systeem is overal betrouwbaar waar het dauwpunt buiten zijn bereik wordt gebracht (wat betekent dat de schoorsteen in droge modus werkt) door gebruik te maken van de lage thermische traagheid van de schoorsteen gemaakt van dunwandige roestvrijstalen elementen. Een compleet assortiment ketels en apparaten, afgezien van condenserende, kan met succes worden gebruikt met dit type schoorsteen wanneer de processen en parameters goed zijn geregeld. SLIM is ook perfect voor ventilatiedoeleinden, terwijl de configuratie geen problemen veroorzaakt, dankzij de eenvoudige elementen van het schoorsteenkanaal. Hierdoor is het product na montage duurzaam en solide.

Het "uitdunnen" van het systeem, inclusief het beperken van de verscheidenheid aan elementen en afmetingen, is gericht op het zoveel mogelijk vereenvoudigen van selectie, ordening en montage. In ruil daarvoor biedt het een lagere prijs, zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid van de oplossing, de kwaliteit van de afwerking en de gebruikte materialen. Slim vormt een klassiek voorbeeld van de gebruikte techniek - het is effectief voor alle soorten brandstof bij het handhaven van de rooktemperatuur boven 120 °C en het correct selecteren van de diameter en hoogte.

De producten zijn gemaakt van zuurbestendig staal en hebben minerale wol isolatie, waardoor het mogelijk is om een SLIM geïsoleerde schoorsteen overal te lokaliseren, zowel binnen als buiten gebouwen.

Installatiegemak met eenvoudige en aangepaste schoorsteenkanaalelementen, evenals een constructie gemaakt van verbindings- en ondersteunende elementen, resulteren in een duurzaam en solide product met een hoge stijfheid, bereikt dankzij het gebruik van 60 mm lange socketverbindingen. Het speciale ontwerp van elementen en de gebruikte isolatiematerialen elimineert het optreden van koudebruggen.

Geïsoleerde SLIM schoorstenen hebben een CE-markering en voldoen aan de Europese en Poolse kwaliteitsnormen.

 1. Mondstuk SLIM
 2. Pijp SLIM
 3. Montageklem SLIM
 4. OBL clip + ondersteuning
 5. Tee 87° SLIM
 6. Console ondersteuning SLIM
 7. Verlichting consoleplaat SLIM
 8. Slanke bodem
 9. Rozet SLIM
 10. Elleboog SLIMSLIM geïsoleerde schoorstenen
gasGasolieOliehoutHoutpelletsPellets

Staal 1.4301, 1.4307internale
elementen dikte 0,5 mm
 
Button