Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

"Gasloos verwarmen 

met oog voor mens & Milieu"

Laat je adviseren

Welkom bij Attack Benelux BV 

De enige importeur en groothandel van Attack hout cv ketels in de BeNeLux


Attack Benelux BV is de exclusieve importeur en groothandel van Attack hout-cv-ketels in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn er trots op dat wij een totaalpakket kunnen bieden aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een houtvergasser, pelletketel, rookkanaal of buffervat, wij hebben alles in huis om aan uw behoeften te voldoen. Wij beoordelen zorgvuldig of de verschillende systemen bij elkaar passen en stemmen deze af op uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het leveren van een losse ketel of het samenstellen van een complete set om uw woning van het gas af te helpen, wij staan voor u klaar met onze expertise.

Attack s.r.o, gevestigd in Slowakije, is een van de grootste producenten van houtvergassers, pellet-cv-ketels en hout-cv-ketels, en levert aan meer dan 49 landen wereldwijd. Hun voornaamste doel is om topkwaliteit producten te ontwikkelen die uitblinken in functionaliteit en design, terwijl ze het hoogste verbrandingsrendement behalen met respect voor het milieu en tegen een gunstige prijs.

De houtvergassers van Attack zijn ontworpen voor het verwarmen van woningen en kleine industriële objecten en zijn geoptimaliseerd voor de verbranding van houtblokken. Deze moderne ketels halen een maximaal rendement van 92% uit het hout en zorgen voor een ecologische verbranding die het milieu spaart.

Voor meer algemene informatie over onze producten kunt u terecht op onze website. Als u geïnteresseerd bent in het zelf monteren van ketels of het bestellen van onderdelen en toebehoren, bezoek dan de webshop van onze dealer DWD Service, waar u een breed scala aan opties vindt. Bent u op zoek naar installatiediensten? Neem dan een kijkje op onze dealerpagina of vraag uw lokale installateur om contact op te nemen met Attack Benelux voor ondersteuning.

Bij Attack Benelux zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verwarmingsoplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 
Button